Concurs de fotografia "La Facultat als ulls dels seus estudiants"

Aquest concurs es va realitzar durant quatre anys (2005/2006 fins 2008/2009). Estava organitzat per la Comissió de Dinamització Lingüística i tenia com a objectiu captar amb imatges alguns aspectes de la vida universitària a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, així com també fotografies relacionades amb els seus estudis (arxius, biblioteques, centres de documentació, etc.)

El segon any vaig guanyar el premi en modalitat de fotografia en sèrie. "La Facultat en 16 clicks", on jugava amb el doble sentit de la paraula (onomatopeia de la fotografia i els ninotets de Playmobil). Aquí podeu veure les 16 fotografies guanyadores, que van ser exposades al passadís de tercer curs. I aquí sota us en deixo un parell:

Què fan els estudiants de Biblioteconomia?

07. Fotocopiar apunts

11. Fer el friki
16. Catalogar (...)

El següent any (III Concurs) vaig participar conjuntament amb un company de classe (Enric Zapatero) i vam tornar a guanyar la modalitat sèrie (ex-aequo amb un altre company, Mario Gómez). Suport fotogràfic: Orió Peñalver

En aquest segon any vam centrar l'atenció de l'espectador en les ANGLOS (Regles angloamericanes de catalogació). Des de que arriben a la facultat fins que queden oblidades en algún racó, i de com els estudiants no ens separem mai d'elles.
Aquestes fotos no estan penjades enlloc, per tant les poso aquí (en total són 10).
La primera foto de totes (el noi amb les regles a la mà i a punt d'entrar a la Facultat) va aparèixer a la Guia de l'Estudiant de l'any següent.