Document del COBDC: Els membres del COBDC

El Document és butlletí mensual del Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC). Hi ha una secció anomenada "Els membres del COBDC" i cada mes surt un col·legiat presentant-se.
.

Al Document de març hi surto jo:


Aquest és el text que vaig utilitzar:


Em dic Eli Ramírez i sóc diplomada en Biblioteconomia i Documentació i llicenciada en Documentació (els dos títols per la UB). Mentre estudiava la diplomatura vaig fer tot el que la Facultat permetia fer, però el millor va ser fer un Erasmus a Viterbo (Itàlia). Em va agradar tant l’experiència que després vaig fer pràctiques d’estiu a Londres, Frankfurt i Santiago de Xile.
Actualment estic treballant des de fa tres anys a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, que és la biblioteca que està a la seu del Departament de Benestar Social i Família. A DIXIT faig coses molt variades: m’ocupo de les xarxes socials, de les visites, de la formació, de la gestió de les conferències… (de tot menys catalogar ^__^). Està bé perquè abans de posar-me al món bibliotecari vaig fer el cicle formatiu de grau superior d’Animació Sociocultural, i aquesta feina em permet unir els dos perfils professionals.
També intento passar-m’ho bé dibuixant, i cada quinze dies publico (juntament amb altres bibliotecaris que col·laboren en el projecte) a Bibliotecaris de paper, que és un fanzine pensat per a públic bibliotecari.

Ah, i col·lecciono punts de llibre!